Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-10-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 63128:2018 CLC/TC 34

Македонски наслов

Контролни уреди за регулација на светлински флукс - Аналоген напонски интерфејс за регулација на флукс за електронски контролни уреди

Англиски наслов

Lighting control interface for dimming - Analogue voltage dimming interface for electronic lamp controlgear

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.