Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-09-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO/TS 22239-1 ISO/TC 22/SC 36

Македонски наслов

Друмски возила - Систем за детектирање на присуство и ориентација на седиште за деца (CPOD) - Дел 1:Методи на испитување и спецфификации

Англиски наслов

Road vehicles -- Child seat presence and orientation detection system (CPOD) Specifications and test methods

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.