Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-06-30
Краj на гласање: 2018-08-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 62884-2:2017 CLC/SR 49
Овој документ е идентичен со: IEC 62884-2:2017 TC 49

Македонски наслов


Англиски наслов

Measurement techniques of piezoelectric, dielectric and electrostatic oscillators - Part 2: Phase jitter measurement method

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

IEC 62884-2:2017(E) specifies the methods for the measurement and evaluation of the phase jitter measurement of piezoelectric, dielectric and electrostatic oscillators, including dielectric resonator oscillators (DROs) and oscillators using a thin-film bulk acoustic resonator (FBAR) (hereinafter referred to as an "Oscillator") and gives guidance for phase jitter that allows the accurate measurement of RMS jitter. In the measurement method, phase noise measurement equipment or a phase noise measurement system is used. NOTE Dielectric resonator oscillators (DROs) and oscillators using FBAR are under consideration.


Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.