Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 61400-5:2018 CLC/TC 88

Македонски наслов

Ветерни системи за производство на електрична енергија - Дел 5: Перки на роторот кај ветерни турбини

Англиски наслов

Wind energy generation systems - Part 5: Wind turbine rotor blades

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.