Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: HD 60364-8-2:2018/A11:2019 CLC/TC 64

Македонски наслов

Нисконапонски електрични инсталации - Дел 8-2: Нисконапонски електрични инсталации кај просумери

Англиски наслов

Low-voltage electrical installations - Part 8-2: Prosumer''s low-voltage electrical installations

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.