Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-09-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN ISO 22117:2019 CEN/TC 275
Овој документ е идентичен со: ISO/DIS 22117 ISO/TC 34/SC 9

Македонски наслов

Микробиологија на храна и храна за животни – Посебни барања и упатства за испитување на напредок со меѓулабораториска споредба (ISO/TS 22117:2010)

Англиски наслов

Microbiology of the food chain - Specific requirements and guidance for proficiency testing by interlaboratory comparison (ISO 22117:2019)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies requirements and gives guidelines for the organization of proficiency testing (PT) schemes for microbiological examinations of a) foods and beverages, b) feeding animals, c) environmental samples from food and feed production and handling, and d) primary production stages. This document is also applicable to the microbiological examination of water where water is either used in food production or is regarded as a food in national legislation. This document relates to the technical organization and implementation of PT schemes, as well as the statistical treatment of results of microbiological examinations. This document is designed for use with ISO/IEC 17043 and ISO 13528, and deals only with areas where specific or additional details are necessary for PT schemes dealing with microbiological examinations for the areas specified in the first paragraph.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.