Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 61169-24:2018 CLC/SR 46F

Македонски наслов

Радиофреквентни конектори - Дел 24: Секцијска спецификација - Радиофреквентни коаксијални конектори со навојна спрега, типично за употреба во 75 омски кабловски мрежи (Вид F) (идентичен со EN 61169-24:2009)

Англиски наслов

Radio-frequency connectors - Part 24: Sectional specification - Radio frequency coaxial connectors with screw coupling, typically for use in 75 Ohms cable networks (type F)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.