Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60851-3:2009/FprA2:2019 CLC/TC 55

Македонски наслов

Жици за намотки - Методи за испитување - Дел 3: Механички својства

Англиски наслов

Winding wires - Test methods - Part 3: Mechanical properties

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.