Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-09-30
Краj на гласање: 2018-11-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 13589:2018 CEN/TC 336

Македонски наслов

Битумен и битуменски врзива - Одредување на својства на еластичност на модификуван битумен со метод на јачина на растегливост (идентичен со EN 13589:2008)

Англиски наслов

Bitumen and bituminous binders - Determination of the tensile properties of modified bitumen by the force ductility method

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies a method for determining the tensile properties of an unaged, aged, residual or recovered bituminous binder, in particular those of polymer-modified bitumens by means of a force ductility test. The work done during the force ductility test is a criterion for assessing the quality of these materials. WARNING - The use of this European Standard may involve hazardous materials, operations and equipment. This European Standard does not purport to address all of the safety problems associated with its use. It is the responsibility of the user of this European Standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.