Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-09-30
Краj на гласање: 2018-11-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 13398:2017 CEN/TC 336

Македонски наслов

Битумен и битуменски врзива - Одредување повратна еластична деформација на модификуван битумен

Англиски наслов

Bitumen and bituminous binders - Determination of the elastic recovery of modified bitumen

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies a method for the determination of the elastic recovery of bituminous binders in a ductilometer at the test temperature (typically 25°C or 10°C; other temperatures can be used). It is especially applicable to bituminous binders modified with thermoplastic elastomers, but can also be used with other bituminous binders which generate only small recovery. WARNING - The use of this European Standard may involve hazardous materials, operations and equipment. This European Standard does not purport to address all of the safety problems associated with its use. It is the responsibility of the user of this European Standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use.

Технички комитети


ICSДиректива