Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-08-30
Краj на гласање: 2018-10-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN IEC 62343-3-4:2018 CLC/SR 86C

Македонски наслов


Англиски наслов

Dynamic modules - Part 3-4: Performance specification templates - Multicast optical switches

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

IEC 62343-3-4: 2018 provides a performance specification template for multicast optical switches. The object is to provide a framework for the preparation of performance specifications or product specifications of multicast optical switches. Specification parameters required in this document are considered as essential in the product specifications or performance specifications.   Keywords: multicast optical switch (MCOS)

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.