Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-08-30
Краj на гласање: 2018-10-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 50173-4:2018 CLC/TC 215

Македонски наслов

Информациска технологија - Општ систем за каблирање - Дел 4: Домови

Англиски наслов

Information technology - Generic cabling systems - Part 4: Homes

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This standard specifies generic cabling for homes. A home can contain one or more buildings or can be within a building that contains more than one home. It covers balanced cabling, optical fibre cabling, and coaxial cabling. This standard specifies generic cabling for two groups of applications: - Information and Communications Technologies (ICT); - Broadcast and Communications Technologies (BCT). This standard specifies directly or via reference to EN 50173-1 the: - structure and minimum configuration for generic cabling within homes; - interfaces at the telecommunications outlet (TO) and broadcast outlet (BO); - performance requirements for cabling links and channels; - implementation requirements and options; - performance requirements for cabling components; - conformance requirements and verification procedures. This standard has taken into account requirements specified in application standards listed in EN 50173-1. Safety and electromagnetic compatibility (EMC) requirements are outside the scope of this standard and are covered by other standards and regulations. However, information given in this standard can be of assistance in meeting these standards and regulations.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.