Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-01-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 754-7:2016 CEN/TC 132

Македонски наслов

Алуминиум и алуминиумски легури - Ладно влечени шипки/прачки и цевки - Дел 7: Безрабни цевки, толеранции на димензии и форма (идентичен со EN 754-7:2008)

Англиски наслов

Aluminium and aluminium alloys - Cold drawn rod/bar and tube - Part 7: Seamless tubes, tolerances on dimensions and form

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies the tolerances on dimensions and form for aluminium and aluminium alloys cold drawn seamless tubes with an outside diameter (OD) from 3 mm to 350 mm (round tube, see Figure 1) or with a cross section contained within a circumscribing circle (CD) from 8 mm to 300 mm (other than round tube, see Figure 2) supplied in straight lengths. This European Standard only applies to tube produced by the seamless die/mandrel method of extrusion (and then cold drawn to the final dimensions required). The temper designations used in this part are according to EN 515. This document applies to cold drawn, seamless tube for general engineering applications. This document does not apply to: - cold drawn tube produced by the porthole/bridge method (EN 754-8), - tubes delivered in coils (EN 13958), - coiled tubes cut to length (EN 13958). (...)

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.