Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-01-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 754-8:2016 CEN/TC 132

Македонски наслов

Алуминиум и алуминиумски легури - Ладно влечени шипки/прачки и цевки - Дел 8: Цевки извлечени низ повеќеделни матрици, толеранции на димензии и форма (идентичен со EN 754-8:2008)

Англиски наслов

Aluminium and aluminium alloys - Cold drawn rod/bar and tube - Part 8: Porthole tubes, tolerances on dimensions and form

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies the tolerances on dimensions and form for aluminium and aluminium alloy cold drawn porthole tubes with an outside diameter (OD) from 3 mm to 350 mm (round tube, see Figure 1) or with a cross section contained within a circumscribing circle (CD) from 8 mm to 300 mm (other than round tube, see Figure 2), supplied in straight lengths. This document only applies to cold drawn tube for general engineering applications made in the following alloys: - EN AW-1050A, EN AW-1200; - EN AW-3003, EN AW-3103; - EN AW-5005, EN AW-5005A, EN AW-5049, EN AW-5251, EN AW-5052; - EN AW-6012, EN AW-6060, EN AW-6061, EN AW-6262, EN AW-6262A; - EN AW-6063, EN AW-6063A, EN AW-6065, EN AW-6082; - EN AW-7020. The temper designations used in this part are according to EN 515. This document only applies to tube produced by the porthole/bridge method of extrusion only (and then cold drawn to the final dimensions). This document does not apply to: - cold drawn tubes produced by the seamless, die/mandrel method (EN 754-7), - tubes delivered in coils (EN 13958), - coiled tubes cut to length (EN 13958). (...)

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.