Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-09-30
Краj на гласање: 2019-01-01

Македонски наслов

Електронски потписи и инфраструктура (ЕПИ);Политика и барања за безбедност за давателите на услуги на електронски регистрирана достава

Англиски наслов

Electronic Signatures and Infrastructures (ESI); Policy and security requirements for Electronic Registered Delivery Service providers

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.