Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-11-30
Краj на гласање: 2018-03-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN IEC 62386-104:2019 CLC/TC 34

Македонски наслов

Дигитално адреси билтен интерфејс за осветление - Дел 104: Општи барања - Компоненти за бежични и алтернативни жичени системи

Англиски наслов

Digital addressable lighting interface - Part 104: General requirements - Wireless and alternative wired system components

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.