Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-03-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 61850-7-1:2011/prA1:2018 CLC/TC 57

Македонски наслов

Комуникациски мрежи и системни за автоматизација на енергетски постојки - Дел 7-1: Основна комуникациска структура - Принципи и модели

Англиски наслов

Communication networks and systems for power utility automation - Part 7-1: Basic communication structure - Principles and models

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.