Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-01-16
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO 9563:2015 ISO/TC 41/SC 4

Македонски наслов

Погони на ремен - Електрична спроводливост на анти-статични бесконечно синхронизирани ремени - Карактеристики и тест метод

Англиски наслов

Belt drives -- Electrical conductivity of antistatic endless synchronous belts -- Characteristics and test method

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.