Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-01-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: CEN/TR 17345:2019 CEN/TC 444

Македонски наслов

Отпад - Документ со најсовремени достигнувања - Халогени и сулфур од оксидативно пирохидролитичко согорување проследено со јонска хроматографска детекција

Англиски наслов

Waste - State-of-the-art document - Halogens and sulfur by oxidative pyrohydrolytic combustion followed by ion chromatography detection

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

In the framework of EU Directive 99/31/EC [1] and EU Directive 2000/76/EC [2] halogens and sulfur need to be determined on waste samples. The implementation of the combustion-IC technique would allow in one single run the combustion of the sample followed by the determination of the halogens and sulfur with ion chromatography. Moreover, this instrument may be provided with a sample carrousel for both solids and liquids, allowing an automation of these type of analyses. Recent developments of the C-IC technology have made this technique interesting for the determination of halogens and sulfur in waste samples. Therefore, a document on the current progress of the C-IC technology was prepared, including the evaluation of the performance of different commercially available systems and the presentation of analytical results obtained on certified reference materials and waste samples.

Технички комитети


ICSДиректива