Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-05-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN ISO 7932:2004/prA1 CEN/TC 275
Овој документ е идентичен со: ISO 7932:2004 ISO/TC 34/SC 9

Македонски наслов

Микробиологија за храна и храна за животни - Хоризонтален метод за броење на условно присутна Bacillus cereus - Техника на броење на колонии при 30 °C- Амандман 1: Вклучување на опционален тест

Англиски наслов

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus - Colony-count technique at 30 degrees C - Amendment 1: Inclusion of optional tests (ISO 7932:2004/DAM 1:2018)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.