Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-08-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 11114-1 CEN/TC 23

Македонски наслов

Цилиндри за гас - Компатибилност на материјалот на цилиндерот и вентилот на гасна содржина - Дел 1: Метални материјали (ISO 11114-1:2012)

Англиски наслов

Gas cylinders - Compatibility of cylinder and valve materials with gas contents - Part 1: Metallic materials (ISO/DIS 11114-1:2019)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива