Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: IEC TS 60079-32-1:2013+AMD1:2017 CSV TC 31

Македонски наслов

Експлозивни атмосфери-Дел 32-1: Електростатски опасности - Упатство

Англиски наслов

Explosive atmospheres - Part 32-1: Electrostatic hazards, guidance

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.