Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-03-02
Краj на гласање:

Македонски наслов

Сигурносни оддишни вентили за инсталации за пренос и дистрибуција на гас кои работат при работен притисок до 100 bar

Англиски наслов

Safety relief valves for gas transmission and distribution installations operating at working pressures up to 100 bar

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.