Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN IEC 63135:2019 CLC/SR 80

Македонски наслов


Англиски наслов

Maritime navigation and radiocommunication equipment and systems - Automatic identification systems (AIS) - SAR Airborne equipment - Operational and performance requirements, methods of test and required test results

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies the minimum operational and performance requirements, methods of testing and required test results as applicable for automatic identification systems (AIS) VHF data link (VDL) related parts of an AIS SAR airborne station. This document incorporates the applicable technical characteristics of AIS SAR airborne equipment included in Recommendation ITU-R M.1371 and takes into account the ITU Radio Regulations, where applicable. This document also specifies the minimum requirements for the interfaces to other equipment suitable to be used as means of input and display data. Attention is drawn on that other requirements specific for airborne equipment can exist and are beyond the scope of this document.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.