Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 19116 CEN/TC 287
Овој документ е идентичен со: ISO/CD 19116 ISO/TC 211

Македонски наслов

Географски информации - Услуги за позиционирање

Англиски наслов

Geographic information - Positioning services (ISO/DIS 19116:2019)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.