Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-04-30
Краj на гласање: 2019-08-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN IEC 61952-1:2019 CLC/SR 36

Македонски наслов

Изолатори за надземни водови - Композитни потпорни линиски изолатори за наизменични системи со номинален напон поголем од 1000 V - Дефиниции, испитни методи и критериуми за прием (идентичен со EN 61952:2008)

Англиски наслов

Insulators for overhead lines - Composite line post insulators for AC systems with a nominal voltage greater than 1 000 V - Part 1: definitions, end fittings and designations

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This part of IEC 61952 is applicable to composite line post insulators for AC overhead lines with a nominal voltage greater than 1 000 V and a frequency not greater than 100 Hz. It also applies to line post insulators of similar design used in substations or on electric traction lines. This document applies to line post insulators of composite type, generally with metallic couplings, with and without a base plate. It also applies to such insulators when used in complex structures. It does not apply to hollow insulators adapted for use as line post insulators. The object of this document is to specify the main dimensions of the couplings to be used on the composite line post insulators in order to permit the assembly of insulators or fittings supplied by different manufacturers and to allow, whenever practical, interchangeability with existing installations. It also specifies a standard designation system for composite line post insulators.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.