Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-03-30
Краj на гласање: 2019-05-01

Македонски наслов

Сајбер безбедност за кориснички интернет на нешта, обезбедување на корисничкиот интернет на нешта

Англиски наслов

Cyber Security for Consumer Internet of Things, Securing Consumer IoT

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.