Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-06-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO/CD 10015 ISO/TC 176/SC 3

Македонски наслов

Менаџмент со квалитет – Упатства за менаџмент со компетенции и човеков развој

Англиски наслов

Quality management -- Guidelines for competence management and training

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.