Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-06-16
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 4604-003:2019 ASD-STAN

Македонски наслов

Воздухопловна серија - Кабел, електричен, за пренос на сигнал - Дел 003: Кабел, коаксијален, 50 ohm, 200 °C, тип WZ - Стандард за производот (идентичен со EN 4604-003:2009)

Англиски наслов

Aerospace series - Cable, electrical, for signal transmission - Part 003: Cable, coaxial, 50 ohms, 200 °C, type WZ - Product standard

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies the characteristics of a UV laser printable coaxial cable, 50 , type WZ, for use in aircraft electrical systems at operating temperatures between  65 °C and 200 °C and especially for high frequency up to 3 GHz.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.