Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-10-30
Краj на гласање: 2019-12-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 61034-1:2005/FprA2:2019 CLC/TC 20

Македонски наслов

Мерење густина на чад при горење кабли под дефинирани услови - Дел 1: Апарат за испитување

Англиски наслов

Measurement of smoke density of cables burning under defined conditions - Part 1: Test apparatus

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива