Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2019-07-30
Краj на гласање: 2019-09-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 61158-3-2:2014/A1:2019 CLC/TC 65X

Македонски наслов

Индустриуски комуникациски мрежи - Спецификација на Fieldbus протоколот - Дел 3-2: Дефиниција на услугата кај слојот за податочниот линк - Елементи од вид 2

Англиски наслов

Industrial communication networks - Fieldbus specifications - Part 3-2: Data-link layer service definition - Type 2 elements

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.