Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Резултати од пребарувањето:

Насловна » Стандардизација » Технички комитети » Резултати од пребарувањето:

Број:       ТК:       Фаза:      


ICS:            Подсектор      


Ознака на стандард
Фаза
ТК
Почеток на гласање
Краj на гласање
ИСРМ ТК 8
2018-08-20
2018-09-14
FprEN 12102-2
Компресорски климатизери, пакетни ладилни постројки, топлински пумпи и одвлажувачи со електромоторен погон - Одредување на нивото на звучен притисок – Дел 2: Топлински пумпи за греење на вода
Air conditioners, liquid chilling packages, heat pumps, process chillers and dehumidifiers with electrically driven compressors - Determination of the sound power level - Part 2: Heat pump water heaters

1 најдени, страна 1 од 1 Испечати го пребараниот резултат        1