Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
CEN/BT N 9435, Предлог за формирање на нов CEN/TC “Project Committee on Electronic Invoicing “

2014-03-06 - CEN/BT N 9435, Предлог за формирање на нов CEN/TC “Project Committee on Electronic Invoicing “

CEN/BT N 9435, Предлог за формирање на нов CEN/TC “Project Committee on Electronic Invoicing “
CEN/BT N 9397, Формирање на нов CEN/TC “Entertainment technology – Equipment, technical installations and machinery used on stages and other production areas within the entertainment industry“

2014-03-04 - CEN/BT N 9397, Формирање на нов CEN/TC “Entertainment technology – Equipment, technical installations and machinery used on stages and other production areas within the entertainment industry“

CEN/BT N 9397, Формирање на нов CEN/TC “Entertainment technology – Equipment, technical installations and machinery used on stages and other production areas within the entertainment industry“
РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА: РЕГУЛАТИВА И СТАНДАРДИ ЗА ЗАБРАНЕТИ СУПСТАНЦИ ВО ТЕКСТИЛОТ И КОЖАТА И НИВНИТЕ ПРОИЗВОДИ

2014-01-29 - РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА: РЕГУЛАТИВА И СТАНДАРДИ ЗА ЗАБРАНЕТИ СУПСТАНЦИ ВО ТЕКСТИЛОТ И КОЖАТА И НИВНИТЕ ПРОИЗВОДИ

ИСРМ ПРЕКУ КОРИСТЕЊЕ НА ИНСТРУМЕНТОТ TAIEX ОРГАНИЗРА РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА: РЕГУЛАТИВА И СТАНДАРДИ ЗА ЗАБРАНЕТИ СУПСТАНЦИ ВО ТЕКСТИЛОТ И КОЖАТА И НИВНИТЕ ПРОИЗВОДИ
Работна средба

2013-12-19 - Работна средба

РАБОТНА СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА ТЕХНИЧКИ КОМИТЕТИ НА ИСРМ „ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО„ на 27 декември 2013 година (петок) со почеток во 11.00 часот
Консултант за сертификационо тело

2013-11-08 - Консултант за сертификационо тело

Избор на консултант за сертификационо тело според ISO 17021
Халал стандардот во Македонија

2013-10-28 - Халал стандардот во Македонија

Дебата во емисијата Економски магазин на тема "ХАЛАЛ стандардот во Македонија"
Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Македонија

2013-09-23 - Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Македонија

Ве известуваме дека во периодот од 24-30.09.2013 постои можност за технички пречки во комуникацијата со ИСРМ
Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Македонија

2013-09-03 - Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Македонија

Дислокација на просториите Институтот за стандарадизација на Република Македонија
Десетта седница на Собрание на ИСРМ

2013-05-27 - Десетта седница на Собрание на ИСРМ

Собрание на ИСРМ 3-Јуни 2013 година
Набавка на американски стандарди и публикации

2013-05-07 - Набавка на американски стандарди и публикации

Набавка на американски стандарди и публикации
Повик за членство во Работни Групи при техничкиот комитет ИСРМ ТК 40-Еврокодови и Национални анекси

2013-04-29 - Повик за членство во Работни Групи при техничкиот комитет ИСРМ ТК 40-Еврокодови и Национални анекси

Повик за членство во Работни Групи при техничкиот комитет ИСРМ ТК 40-Еврокодови и Национални анекси
Превод на македонски јазик на ISO 26000:2011

2013-04-10 - Превод на македонски јазик на ISO 26000:2011

Превод на Македонски јазик на ISO 26000:2011 Водич на опшествена одговорност
ИСРМ преку користење на инструментот TAIEX организра работилница на тема: СТАНДAРДИ ЗА ТУТУНСКИ ПРИЗВОДИ

2013-04-09 - ИСРМ преку користење на инструментот TAIEX организра работилница на тема: СТАНДAРДИ ЗА ТУТУНСКИ ПРИЗВОДИ

ИСРМ преку користење на инструментот TAIEX организра работилница на тема: СТАНДAРДИ ЗА ТУТУНСКИ ПРИЗВОДИ
136 најдени, страна 6 од 10    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9