Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Резултати од пребарувањето:

Насловна » Стандардизација » Резултати од пребарувањето:
 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
МКС EN ISO 9936:2017
ISO 9936:2016; EN ISO 9936:2016
English
Публикуван 
2017-03-30 
с.
0 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Определување содржинa на токоферол и токотриенол со течна хроматографија со високи перформанси (ISO 9936:2016)
МКС ISO 15305:2011
ISO 15305:1998
English
Публикуван 
2011-03-30 
6 с.
492 MKD 
PDF
Масти и масла од животинско и растително потекло- Определување на Lovibond боја
English
Публикуван 
2011-03-30 
3 с.
416 MKD 
PDF
Масти и масла од животинско и растително потекло-Докажување и идентификација на антиоксиданти -Метод на тенкослојна хроматографија
English
Публикуван 
2011-03-30 
3 с.
416 MKD 
PDF
Масти и масла од животинско и растително потекло- Определување на бутилхидроксианизол (BHA) и бутилхидрокситолуен(BHT) -Метода на гасно-течна хроматографија
English
Публикуван 
2011-03-30 
9 с.
605 MKD 
PDF
Масти и масла од животинско и растително потекло -Определување конвенционална маса на волумен (тежина на литар во воздух)
English
Публикуван 
2011-03-30 
3 с.
416 MKD 
PDF
Масти и масла од животинско и растително потекло- Определување на титрат

106 најдени, страна 6 од 6 Испечати го пребараниот резултат          2 | 3 | 4 | 5 | 6