Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Резултати од пребарувањето:

Насловна » Стандардизација » Технички комитети » Резултати од пребарувањето:

Број:       ТК:       Фаза:      


ICS:            Подсектор      


Ознака на стандард
Фаза
ТК
Почеток на гласање
Краj на гласање
ИСРМ Совет
2017-08-30
2017-11-01
FprCEN/TS 17159

Societal and citizen security - Guidance for the security of hazardous materials (CBRNE) in healthcare facilities

121 најдени, страна 7 од 7 Испечати го пребараниот резултат          2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7